Драйвер керування електрохемілюмінесцентним сенсором на базі системи цифрової обробки сигналів - Сніжко, Д. В.; Рожицький, М. М. (Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, 2012)
В роботі проведено розробку структури сенсорної системи на базі технологій цифрової обробки сиг-налів для керування електрохемілюмінесцентним або електрохімічним сенсорами. Розглянуто проблему пе-ретворення інформації, що отримується в аналоговій та цифрових частинах системи, як наслідок взаємодії сенсора з дослідним зразком. Проведено побудову сенсорної системи на базі запропонованої елементної бази, визначено функціональність системи та технічні характеристики елементів системи.
Keywords: електрохемілюмінесценція; сенсор; перетворення інформації; коло управління; аналітична система