Ефективність SEO: основні переваги для веб-сайту - Мітяшкіна, Т. Ю.; Ларіна, Т. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У даній науковій роботі будуть розглянуті стратегічний підхід до підвищення видимості в пошукових система веб-сайту за допомогою SEO. Досліджено основні аспекти оптимізації для пошукових систем і їх вплив на конкурентоспроможність в інтернет-бізнесі. Акцент робиться на ефективності SEO у збільшенні трафіку, покращенні користувацького досвіду, а також підвищенні довіри та авторитету веб-сайту. Здійснено аналіз оптимізації контенту, технічних аспектів і зовнішніх посилань як інструментів досягнення цих цілей.
Keywords: трафік; веб-сайт