Метод розробки біонічного підходу до ендопротезування фалангового суглобу кисті людини - Чечель, Т. О.; Носова, Т. В. (Видавництво ОНТУ, 2024)
Біонічний підхід до ендопротезування фалангового суглобу кисті людини має значний потенціал для покращення якості життя пацієнтів. Він поєднує передові технології моделювання, використання біологічних матеріалів та імплантатів, а також індивідуалізований підхід до проектування протезу. Продовження досліджень та розвитку методів біонічного підходу сприятиме подальшому вдосконаленню ендопротезів та забезпеченню кращого функціонування та відновлення рухових можливостей пацієнтів з втратою фалангового суглобу кисті.
Keywords: суглоб кисті; ендопротезування; імплантат