Патерни проектування вимог до інформаційної системи - Євланов, М. В. (My University, 2014)
Запропоновано визначення терміна “патерн проектування вимог до інформаційної системи”. Запропоновано теоретико-категорну модель такого патерна, визначено місце патернів у інформаційній технології формування та аналізу вимог до інформаційної системи.
Keywords: інформаційна система; вимога до інформаційної системи; патерн; теоретико-категорна модель