Функціонування гнучких виробничих систем - Стеценко, К. В. (ХНУРЕ, 2020)
На основі літературних даних і публікацій аналізується пiдвищення вiдмовостiйкостi функцiонування гнучких виробничих систем.
Keywords: гнучка виробнича система; оперативне управлiння; гнучкий виробничий осередок; технологічна підготовка виробництва