Підвищення довговічності деталей насосів із сірого чавуну хіміко-термічною обробкою - Афанасьєва, О. В.; Лалазарова, Н. О.; Омельченко, В. В. (My University, 2022)
В роботі запропоновано для підвищення зносостійкості захисних втулок із сірого чавуну використовувати хіміко-термічну обробку – сульфоціанування.
Keywords: сірий чавун; сульфоціануваннясульфоціанування