Метод прогнозування курсу валют за допомогою нейронної мережі - Корягіна, П. О. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи с розробка методики прогнозування курсів валют за допомогою нейронних мереж. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розглянуто основні поняття про валютний курс, основні поняття про нейронні мережі, проаналізовано попередні дослідження на сходні теми. Було розглянуто доступні архітектури нейронних мереж, їх переваги і недоліки. Представлено алгоритм створення і оцінки точності нейронних мереж та їх ансамблів.
Method of Forecasting Exchange Rate Using Neural Network
Keywords: штучна нейронна мережа; LSPM; GRU; RNN; курс валют; обмінний курс; рекурентні нейронні мережі