Дослідження технології розпізнавання образів місцевості для створення навчального_симулятора - Лампадов, М. Є. (My University, 2022)
В роботі представлена модель системи розпізнавання образів місцевості та структурна схема для реалізації системи розпізнавання об’єктів місцевості. Використання нейронної мережі дозволяє побудувати система розпізнавання образів місцевості, що дозволяє автоматично генерувати середовище, необхідне для проведення навчання і тестування гравців із залученням інструкторів. Виконане моделювання розробленої штучної нейронної мережі за допомогою бібліотеки OpenCV (Open Source Computer Vision Library) та створене програмне забезпечення для розпізнавання об’єктів
Keywords: гістограма; розпізнавання об’єктів; симуляція; система розпізнавання об’єктів місцевості; тренажер