Розробка електронного журналу про вокалоїдів - Стеценко, К. О. (My University, 2024)
Метою створення електронного видання у даній кваліфікаційній роботі є перш за все поширенням інформації про вокалоїдів та їх культуру загалом. Також, метою являється ще підтримка фанатів, видання може слугувати платформою для їх поширенням досвіду, інфорамції та думки. В даній кваліфікаційній роботі було розроблено оригінал-макет електронного журналу про вокалоїдів. Видання розраховано на читачів у підлітковому віці та на молодих дорослих, які являються потенційними фанатами вокалоїдів, а саме у даному напрямі у музиці. Видання відрізняється від інших завдяки своєму простому та приємно-яркому дизайну, має цікаву інформацію та поширює в собі не тільки культуру вокалоїдів, а й також популяризує різноманітних композиторів, що створюють пісні та музичні відео за їх допомогою
Keywords: електронне видання; журнал; модульна сітка