Цифровий маркетинг закладу вищої світи - Лисиця, В. В.; Конопля, А. І. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Цифровий маркетинг (англ. digital marketing) – загальний термін, який використовують для позначення таргетингового й інтерактивного маркетингу товарів і послуг, що використовує цифрові технології та канали для залучення потенційних клієнтів і утримання їх як споживачів. Головними завданнями цифрового маркетингу є просування бренду і збільшення збуту за допомогою різних методик.
Keywords: освіта; цифровий маркетинг