До питання про правове положення кластерів в Україні - Борисов, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Тези присвячені дослідженню правового положення кластерів в Україні в умовах четвертої промислової революції. // Abstracts are devoted to the study of the legal position of clusters in Ukraine in the conditions of the fourth industrial revolution.
Keywords: кластер; кластерна організація; кластерна політика; смарт-спеціалізація; cluster; cluster organization; cluster politics; smart specialization