Дослідження способів задання відношень при розробці та використанні інформаційних систем - Васильцова, Н. В.; Лементова, Є. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є розробка інструментарію для оптимального вибору способу задання відношення, а в подальшому – у використанні процесів обробки інформації, розробки баз даних тощо.
Keywords: обробка інформації; розробка інформаційних систем