Дослідження методів оптимізації OpenGL та Vulkan - Цапко, Б. В. (My University, 2024)
Метою роботи є дослідження методів оптимізації графічного моделювання для API OpenGL та Vulkan для дослідження порівняльної характеристики продуктивності та реалізації схожих методів в обох інтерфейсах. Методами дослідження є створення відповідного середовища для тестування подібних чи однакових функцій, методів чи способів для виявлення кращої оптимізації за певними критеріями оцінювання з можливістю аналізу цих результатів та створенню порівняльної характеристики.
Keywords: OpenGL; Vulkan; графічне моделювання