Інформаційна технологія обробки кластеризованих зображень з врахуванням ступеня семантичної насиченості в процесі аеромоніторингу - Бараннік, Волод. Віктор.; Мусієнко, О. П.; Стасев, С. Ю. (издательство "Лидер", 2017)
У статті описана актуальна науково-прикладна задача, а саме підвищення оперативності доставки інформації при заданій якості дешифрування аерофотознімків з використанням безпілотних літальних апаратів аеромоніторингу.
Keywords: обробка кластеризованих зображень; аерознімок; БПЛА; аеромоніторинг