Напрямки вдосконалення законодавства про інтелектуальну власність в Україні - Маркевич, В. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
Присвячено окремим проблемам вдосконалення правового регулювання процесу передачі прав на об’єкти права інтелектуальної власності в розрізі приведення його у відповідність до вимог законодавства у сфері трансферу технологій. // It is devoted to separate problems of improving the legal regulation of the process of transferring rights to objects of intellectual property rights in terms of bringing it into line with the requirements of the technology transfer legislation.
Keywords: об’єкти права інтелектуальної власності; трансфер технологій; objects of intellectual property rights; technology transfer