Нормативно-правова база, яка заважає виконвнню умов Грантових угод в рамках реалізації проектів, які фінансуються програмами ЄС - Frasmus+ і Horizon2020 - Тітова, Л. В. (My University, 2016)
Матеріали Круглого столу "Роль грантхолдера в реалізації міжнародних проектів у контексті університетської автономії", організований спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури, ЕАСЕА (м. Брюссель, Бельгія), Представництва ЄС в Україні та Національних експертів з реформування вищої освіти, проведений 30 березня 2016 р. в м. Київ, пр. Перемоги, 10, зал колегії, Міністерство освіти і науки України
Keywords: грантові угоди; міжнародний проект; університетська угода; грант