Застостування Multi-Touch технології для експрес-оцінювання рівня стресостійкості льотного складу повітряних суден - Лебедєв, В. В.; Селіванова, К. Г. (Кременчуцький авіаційний коледж, 2019)
З метою забезпечення об’єктивності, точності та автоматизації процесу оцінювання результатів була впроваджена multi-touch технологія, котра включає застосування цифрових пристроїв вводу інформації та спеціалізованого програмного забезпечення
Keywords: рівень стресостійкості; склад льотний; тести психологічні