Дослідження методів гейміфікації розробки систем навчання - Суровікіна, К. С. (My University, 2023)
Метою роботи є вивчення ефективності та впливу гейміфікаційних методів на процес навчання та підвищення якості роботи програмістів у технічних компаніях. Методи розробки базуються на таких технологіях, як JavaScript, React, NodeJS, Visual Studio, Git. В результаті роботи було досліджено, що використання методів гейміфікації в розробці систем навчання має значний потенціал для поліпшення процесу навчання та досягнення кращих результатів. Виявлені основні переваги і можливості. Було реалізовано систему, яка дозволяє інтегрувати гейміфікаційні елементи в процес навчання програмування
Keywords: архітектура; гейміфікація; мотивація; системи навчання; фронт-енд технології