Дослідження особливостей розробки сервісів орієнтованих на підтримку динамічного розвитку бізнесу - Стрименешенко, О. С. (My University, 2020)
Мета магістерської роботи – дослідження предметної області сервісів орієнтованих на підтримку динамічного розвитку бізнесу і на основі отриманої інформації розбити статичний додаток на незалежні сервіси. Методи дослідження: Resful архітектура створення веб-сервісів та методи об’єктно-орієнтованої розробки. Результати: проаналізована предметна область, після чого виявлено особливості розробки сервісів; У результаті розибито прогармний додаток на сервіси, які компонуються між собою. В ході роботи був проведений аналіз предметної області, розглянуті існуючі рішення, вивчені переваги і недоліки різних архітектурних рішень. Розроблено і детально описана архітектура системи, яка відповідає заявленим функціональним і нефункціональним вимогам. Обрані і вивчені програмні засоби реалізації розробленої архітектури. І, нарешті, система розбита на нові компоненти і протестована. Крім того, програмний інтерфейс програми був забезпечений докладною документацією у вигляді інтерактивної веб-сторінки.
Keywords: розвиток бізнесу; особливості розробки сервісів