Впровадження інформаційних технологій для забезпечення матеріалами виробничого обладнання на поліграфічних підприємствах - Веретільник, Т. І. (My University, 2020)
Проведено аналіз існуючих систем управління на вітчизняних поліграфічних підприємствах, та інформаційних технологій. Розроблено інформаційну модель щодо процесів використання матеріалів в технологічних процесах на поліграфічному підприємстві. Синтезовано метод інформаційної підтримки процесів забезпечення матеріалами виробничого обладнання на поліграфічному підприємстві. Створено технологію інформаційної підтримки процесів забезпечення матеріалам виробничого обладнання на поліграфічному підприємстві.
Keywords: поліграфічне підприємство; виробниче обладнання; підтримка прийняття рішень; онтологічний інжиніринг; мультиагентна технологія; інтернет речей