Лабораторний стенд для дослідження систем на пристроях програмованої логіки - Крук, О. Я.; Аврунін, О. Г.; Носова, Т. В.; Семенець, В. В. (My University, 2010)
Лабораторний стенд для дослідження систем на пристроях програмованої логіки, що містить програмовану логічну інтегральну схему, яка встановлена на монтажній платі, перший вхід та перший вихід якої з'єднані відповідно з першим виходом та першим входом програматора, другий вхід та другий вихід якого з'єднані з ПЕОМ, другий вхід та другий вихід монтажної плати з'єднані відповідно з виходом та входом клавіатури, третій та четвертий виходи монтажної плати з'єднані відповідно з входами блока динамічної індикації та п'єзодинаміка, третій та четвертий входи монтажної плати з'єднані відповідно з виходами датчика температури та лічильника реального часу, п'ятий вхід та п'ятий вихід монтажної плати з'єднані відповідно з виходом та входом інтерфейсного блока, шостий вхід та шостий вихід монтажної плати з'єднані відповідно з входом та виходом зовнішнього контактного рознімача, який відрізняється тим, що в нього додатково введені знако-символьний дисплей, блок зовнішньої пам'яті, цифровий керований осцилятор та блок світлодіодної індикації, при цьому сьомий вихід та сьомий вхід монтажної плати з'єднані відповідно з входом та виходом знако-символьного дисплея, восьмий вихід та восьмий вхід монтажної плати з'єднані відповідно з входом та виходом блока зовнішньої пам'яті, дев'ятий вихід та дев'ятий вхід монтажної плати з'єднані відповідно з входом та виходом цифрового керованого осцилятора, а десятий вихід монтажної плати з'єднаний з входом блока світлодіодної індикації.
Keywords: лабораторний стенд; програмована логіка