Федеративне машинне навчання для рішень автопілоту - Ларка, І. В. (My University, 2022)
Визначено мету розробки та цільову аудиторію програми. Здійснено моделювання процесу інтелектуальної обробки відео фрагментів водіння з подальшою автоматичною генерацією моделі навчання
Keywords: автопілот автомобіля; машинне навчання; федеративне машинне навчнання; хмарні технології машинного навчання