Векторна графіка в ілюстраціях для дітей - Корнієць, Н. В.; Бокарєва, Ю. С. (Українська академія друкарства, 2018)
Векторна графіка може бути використана для дитячої ілюстрації, розробки персонажів.
Keywords: розробка персонажів; дитяча ілюстрація