Дослідження методів впливу на внутрішні фактори конверсійності веб-ресурсу - Чєбанова, Є. В. (My University, 2022)
Об'єкт дослідження – процеси, інструменти та засоби веб-аналітики інтернет-ресурсів та впливу на їх продуктивність . Мета роботи – дослідження засобів збільшення продуктивності органічних та комерційних факторів конверсійності інтернет-ресурсів. Розглядається процес збору, обробки та аналізу відомостей, що може мати вплив на процес функціонування веб-ресурсу. Досліджуються складові елементи формування стратегій органічних та комерційних факторів впливу на веб-ресурси. Зокрема, пов’язані з налаштуванням інтернет-реклами
Keywords: usability; schema.org; посадкова сторінка; засоби веб-аналітики