Штучний інтелект у дизайні: помічник чи загроза професії - Манскова, Ю. (ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023)
За останні роки штучний інтелект (далі ШІ) почав грати дуже важливу роль в житті кожної людини, і дизайн не є виключенням. Одні стверджують, що ШІ може бути відмінним помічником у створенні цікавих креативних рішень, інші вважають, що ці технології можуть знищити цілі професії. Але у штучного інтелекту, як і у будь-яких нових технологій, є свої недоліки і переваги.
Keywords: помічник; професія