Веб-застосунок для медитації - Москвіна, О. Л. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є надати користувачам зручний інструмент для початку медитативної практики, регулярного контролю емоційного стану та розвитку навичок усвідомленості. У ході виконання кваліфікаційної роботи представлено веб-застосунок для медитацій, розроблений із використанням технологій React (клієнтська частина) та PHP з MySQL (серверна логіка). Функціонал застосунку включає адаптивний інтерфейс із можливістю обрати формат медитації, ведення емоційного щоденника, проходження тестів і перегляд навчальних матеріалів. Оцінка ефективності засвідчила позитивний вплив короткочасних сесій на рівень стресу та концентрацію. Застосунок є інтуїтивним, придатним для новачків і має потенціал до подальшого розвитку як цифровий інструмент підтримки психічного здоров’я.
Web Application for Meditation
Keywords: медитація; медитативна практика; контроль емоційного стану; веб-застосунок для медитації