Адаптивні методи та їх використання у робототехніці - Цимбал, О. М.; Бронніков, А. І. (УНК “ИПСА” НТУУ “КПИ”, 2011)
Адаптивні методи та їх використання у робототехніці.
Keywords: адаптивні методи; методи та їх використання; робототехніка