Тонкоплівковий перетворювач випромінювання прямої дії - Жерліцин, О. С.; Бородін, Б. Г.; Гордієнко, Ю. О. (ХНУРЕ, 2012)
Винахід належить до галузі електронного приладобудування і може бути використаний при виготовленні твердотільних перетворювачів зображень.
Keywords: твердотільні перетворювачі зображень; електронне приладобудування