Кіберфізична система – «Розумне хмарне управління транспортом» (Cyber Physical System – Smart Cloud Traffic Control) - Хаханов, В. И.; Чумаченко, С. В. (My University, 2018)
За завданням НДР проведено аналіз стану проблеми, висвітлені основні задачі та проблемні питання, означені шляхи їх реалізації, наведено характеристику основних наукових та практичних результатів роботи. Науково-практичним результатом, на одержання якого була спрямована НДР, є розробка та впровадження методів і моделей, орієнтованих на створення хмарних сервісів human-free та streetlight-free керування транспортними засобами та дорожнім рухом на основі точного позиціонування (моніторингу) та управління автомобілями, спарених з мобільними пристроями.
Киберфизическая система - "Умное облачное управление транспортом" (Cyber Physical System - Smart Cloud Traffic Control)
Cyber Physical System - Smart Cloud Traffic Control
Keywords: кіберфізична система; хмарний сервіс; інтелектуальна інфраструктура дорожнього руху; cloud traffic; cloud streetlight; digital car identification; кубітні структури даних; квантові обчислення