Особливості розробки та дизайну настільної гри - Іпполітова, В. (ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023)
Ігровий дизайн або геймдизайн – процес створення ігрового змісту та правил. Хороший геймдизайн – процес створення цілей, які гравець захоче досягти, і правил, яким гравець слідуватиме у процесі прийняття значних рішень на шляху до досягнення цих цілей.
Keywords: дизайн настільної гри; настільна гра