Методика оцінки інтелектуального капіталу банку - Мусієнко, В. О.; Бабак, О. В. (ХНУРЕ, 2022)
Коректна оцінка інтелектуального капіталу будь-якої компанії, що працює в ринкових умовах, актуальне завдання, від правильного вирішення якого багато в чому залежить управління підприємством, що дозволяє домагатися стабільного функціонування та конкурентних переваг. Все сказане в першу чергу відноситься до комерційних банків, у яких знання стають найважливішим економічним ресурсом, що дозволяє створювати умови для інноваційного розвитку
Keywords: капітал; комерційний банк