Розробка методів створення SaaS рішень із використанням cloud-native технології в ІС онлайн ринок літератури - Романків, Н. Д. (My University, 2024)
Мета роботи – проаналізувати і оцінити сучасний стан галузі, розробити архітектуру чат-бота що дозволяє використовувати різні LLM без масштабних змін в системі; розробити метод інтеграції чат бота на базі LLM в SaaS додаток; розробити методи кастомізації SaaS додатків. Методи досліджень – проведення аналізу предметної галузі та сучасного стану галузі, розробка архітектури чат бота, проведення порівняльного аналізу LLM, розробка методів інтеграції чат бота на базі LLM в SaaS додаток, розробка методів кастомізації SaaS. Наукова новизна обґрунтована тим що аналіз літературних джерел довів, що досі не було розроблено архітектури чат-боту що дозволяє використовувати різні LLM-ки із легкістю. Окрім цього запропонований метод інтеграції чат бота побудованого на основі LLM, без застосування складного та трудомісткого процесу fine-tuning, що дозволяє чат боту отримати доступ до даних із системи. Також досі не було визначено цілісної стратегії по кастомізації SaaS додатків який би містив сучасні й різносторонні методи для модифікації.
Keywords: чат-бот; архітектура чат-бота