Статичні та динамічні VLAN-мережі. Взаємодія однорангових VLAN-мереж - Воропаєва, К. А. (My University, 2020)
Для коректної роботи віртуальної локальної мережі потрібно, щоб в базі даних фільтрації (Filtering Database) містиласяінформація про членство в VLAN. ця інформація необхідна для прийняття правильного рішення (переслати або відкинути) при передачі кадрів між портами комутатора.
Keywords: VLAN