Дослідження технік анімації волосся у 3D графіці - Воронцова, Д. В.; Перестаронін, С. Д. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Комп’ютерна графіка супроводжує сьогодні майже усі сфери людської діяльності, такі як: освіта, промисловість, реклама, кіномистецтво, ігрова індустрія, доповнена реальність та ін. Велику увагу приділяють сучасні фахівці комп’ютерної графіці такому актуальному питанню, як спрощенню та прискоренню процесу розробки 3D графіки та її анімації.
Keywords: анімація; комп’ютерна графіка