Організація виробничого процесу на поліграфічному підприємстві «ФОРМАТ-ХАРКІВ» - Вовк, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2022)
Досліджено роботу рекламно-виробничого підприємства «Формат-Харків», особливості його технологічного процесу по виготовленню рекламної продукції. Розглянуто особливості виробничого та адміністративного управління підприємством, визначені основні фактори, які впливають на якість продукції та послуг підприємства. Досліджена проблема підвищення якості та конкурентоспроможності продукції. Сформульовані основні напрямки підвищення якості та розроблені відповідні рекомендації.
Keywords: друк; реклама