Використання штучного інтелекту для покращення наукової продуктивності - Майба, М. А. (Харків. нац. пед. ун-т ім. Г. С. Сковороди, 2023)
Штучний інтелект (ШІ) є одним з найбільш важливих напрямів розвитку інформаційних технологій в наш час. Його можливості безмежні, а додатки ШІ знаходяться у всіх сферах життя. У науковій діяльності ШІ може бути використаний для покращення наукової продуктивності та забезпечення нових можливостей для досліджень.
Keywords: інформаційні технології; штучний інтелект; наукова діяльність