Розробка структурної схеми комп'ютерного зору lля мобільного роботу типу SPOT - Євсєєв, В.; Стеценко, К. (Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, 2023)
Актуальність побудови структурної схеми полягає в дослідженні якості передавання потокового відео на локальну адресу, з використанням локальної точки доступу, оператора для подальшого аналізу фізичного світу в полі зору робота, можливості зменшення габаритів та цінового фактору в процесі розроблення та керуванні роботом. Розробка удосконалень для роботів типу Spot не стоїть на місці, а постійно вдосконалюється для використання в різних сферах, а саме, в допомозі при транспортуванні або перехопленню невеликих речей в домашніх справах чи на підприємстві, або навіть для допомоги охоронній системі.
Keywords: робот SPOT; система комп'ютерного зору; Raspberry Pi