Розробка алгоритму програми для пристрою подавлення сигналу радіозв’язку - Салтовець, Е. О.; Сайківська, Л. Ф. (My University, 2020)
У тезах представлена актуальність використання подавлювача сигналів, показано основні компоненти, з яких він складається, подано основну ідею його роботи.
Keywords: пристрій подавлення сигналу