Інформаційна система планування маркетингових акцій для збільшення продажів - Панфьорова, І. Ю.; Свіргодська, Т. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Маркетинг – це щоденна копітка системна робота. Його ключове за вдання – виконання плану продажу та отримання планованого прибутку. Треба ретельно планувати маркетинг для підвищення його ефективності. Однією з головних проблем, що знижують кількість продажів, є відсутність інформаційної системи, яка б виконувала задачу планування маркетингових акцій
Keywords: планування маркетингових акцій; збільшення продажів