Збірник тестових завдань з дискретної математики - Бондаренко, М. Ф.; Білоус, Н. В.; Шубін, І. Ю. (ХТУРЕ, 2000)
Розглядаються нові засоби з перевірки знань студентів
Розглядаються нові засоби з перевірки знань студентів з дискретної математики
Keywords: булева алгебра; графи; комбінаторика