Розробка ІТ-сервісу «Моніторинг заповнення парковки» інформаційної системи «Автомобільний паркінг» - Мовчан, Б. Ю. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес моніторингу заповнення парковки в межах інформаційної системи «Автомобільний паркінг». Метою роботи є розробка сервісу моніторингу заповнення парковки, який призначений для автоматизованого відстеження заповнення парковки, фіксації подій на паркомісцях, інтеграції з модулем бронювання та формування статистичних звітів на основі зібраних даних. Метод дослідження - методи об’єктно-орієнтованого підходу, системного аналізу, засоби моделювання схем даних. В ході кваліфікаційної роботи проведено дослідження об’єкту автоматизації, огляд існуючих конкурентів в області сервісів моніторингу заповненості парковки .Розроблено функціональну архітектуру, спроектовано реляційну базу даних, створено ИХ/ИІ-рішення що забезпечують зручну взаємодію з системою та описано програмну і технічну реалізацію сервісу.
Keywords: моніторинг заповнення парковки; автомобільний паркінг