Розробка оптимізаційної моделі формування проектних команд для створення програмного забезпечення - Мироненко, М. С. (My University, 2020)
Мета дипломної роботи - підвищення ефективності прийняття управлінських рішень шляхом оптимізації складу команд в рамках методології розроблення програмного забезпечення MSF. Методи дослідження – методи організаційного управління; метод оптимізації; методологія MSF. Дослідження проводилося на IBM-сумісному персональному комп'ютері (тактова частота процесора 2.5 GHz, обсяг оперативної пам'яті – 6 ГБ) за допомогою Visual Studio 2019. Результати дипломної роботи – модель, метод та програмний засіб, що дозволяють знайти ефективний склад команди проекту в умовах неоднорідності учасників проекту, різної ступені складності фаз проекту та обмеженнях на їхню вартість для методології MSF. Область застосування – розроблені методи та програмний засіб можна використовувати при формуванні проектних команд для розроблення складних програмних систем та дослідженні їхньої ефективності.
Keywords: команда проекту; формування команд; організаційна система; методологія msf; задача про призначення