Дослідження методів аналізу особливостей папілярних візерунків - Кобзєв, В. Г.; Кононенко, Н. (My University, 2019)
Розглядаються методи аналізу особливостей папілярного візерунку на пальцях людини та пов’язані з ними психофізичні характеристики.
Keywords: папілярні візерунки; методи аналізу; фільтри