Сталий підхід у графічному дизайні: екологічні матеріали та етичне виробництво - Чеботарьова, І. Б.; Цвігун, А. О. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
В роботі здійснено аналіз важливості екологічно чистих матеріалів та етичних стандартів у дизайні. Розглядаються перероблені матеріали, екологічні чорнила, біорозкладні упаковки та інші екологічні матеріали, які використовуються в поліграфії, та принципи етичного виробництва. Дослідження підкреслює роль сталого дизайну в збереженні довкілля та соціальній відповідальності брендів.
Keywords: етичний стандарт; екологічні чорнила