Управління фінансовою безпекою підприємства - Прилуцький, В. Г. (My University, 2022)
Метою дослідження є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення підходів до управління фінансовою безпекою підприємства. Розглянуто теоретичні аспекти управління фінансовою безпекою підприємства. Розкрито економічний зміст фінансової безпеки підприємства. Надано характеристику системи фінансової безпеки підприємства. Розглянуто системні засади управління фінансовою безпекою підприємства. Здійснено аналіз господарської діяльності ТОВ «Фокс». Проаналізовано показники фінансового стану підприємства. Здійснено експрес-аналіз стану фінансової безпеки підприємства. Розроблено напрями удосконалення управління фінансовою безпекою підприємства. Запропоновано методичний підхід до оцінки рівня фінансової безпеки підприємства.
Keywords: фінансова безпека; економічна безпека; фінансовий стан підприємства