Автоматизація ТП контроля з використанням зовнішніх генераторів сигналів стандартних та довільних форм хвилі - Орехов, І. О. (My University, 2020)
У магістерській атестаційній роботі досліджено порядок та способи проведення операцій об’єктивного контролю з використанням генераторів сигналів для здійснення правильності та послідовності операцій АТП. Для цього проведений теоретичний аналіз обґрунтування необхідності проведення операцій ОК АТП та підбір генераторів сигналів і програмних засобів для здійснення цього контролю. На основі проведеного дослідження було розроблено та запропоновано для впровадження у промисловість порядок та способи проведення операцій об’єктивного контролю.
Keywords: автоматизація технологічного процесу; об’єктивний контроль; операції об’єктивного контролю; генератор; класифікація генераторів