Редизайн сайту інтернет-магазину «SlashDotDash» - Сидоренко, П. В. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є проведення редизайну сайту для інтернет-магазина прикрас «SlashDotDash» із застосуванням найефективніших практик щодо проектування інтерфейсів та взаємодії із користувачем. Оскільки існуюча версія сайту містить досить багато недоліків у структурі, що зменшує конверсію та зручність використання ресурсу, необхідно покращити цей аспект шляхом виправлення поточних помилок. Такий підхід допоможе заохотити клієнтів до покупок, а також підвищити статус інтернет-магазина за рахунок зрозумілого та простого процесу оформлення замовлень. Було проведене дослідження сучасних технологій проектування веб-сайтів та проаналізовано аналоги. Детально розглянуте технічне завдання, в ході чого був зроблений вибір інструментальних засобів для редизайну інтернет-магазина. В ході UX-дослідження аналогів, були помічені переваги та недоліки, з урахуванням яких підготовлено інформаційну складову сайту, а також спроектовано варфрейми. Далі було виконано редизайн сайту, його тестування та наповнення контентом. Вартість проекту було розраховано під час проведення економічного обґрунтування проекту. Результатом роботи є редизайн інтернет-магазину, який зберіг тематику сайту, та новий інтерфейс якого зробив користувацьку взаємодію зручнішою.
Keywords: інтернет-магазин «SlashDotDash»; сайт інтернет-магазину