Вплив землетрусів на резервуари для зберігання екологічно небезпечних рідин - Стрельнікова, О. О.; Сєрікова, О. М.; Крютченко, Д. В. (My University, 2023)
Розглянуто вплив землетрусів на резервуари для зберігання екологічно небезпечних рідин.
Keywords: рідина в резервуарах; вимушені коливання рідини