Дослідження впливу апаратно-програмних засобів на якість та затримки в онлайн трансляціях - Кравецький, Т. Є. (My University, 2023)
Об'єкт дослідження – онлайн-трасляція. Предмет дослідження – затримка онлайн трансляцій. Мета кваліфікаційної роботи – дослідити вплив апаратно-програмного забезпечення на затримку онлайн трансляції, визначити залежність між налаштуванням програмного забезпечення та тривалістю затримки потоку даних до кінцевого споживача. Методи дослідження – теоретичний аналіз, динамічна обробка даних, аналіз сцен. У даній роботі проведено аналіз та дослідження впливу апаратно програмного забезпечення на затримку онлайн трансляції дає можливість з'ясувати залежність між налаштуванням параметрів програм та часом затримки що допоможе оптимізувати процес трансляцій тим самим поліпшити якість відтворення трансляції.
Keywords: онлайн-трансляція; вибір платформи; технічна реалізація; апаратне забезпечення; open broadcaster software; youtube