Хмарні та мобільні технології в освітньому процесі - Крохмаль, І. О.; Шевцов, І. О. (My University, 2022)
У буденних реаліях з введенням воєнного стану в Україні, як і введення карантинних обмежень, показали важливість і значущість злагодженості роботи дистанційних засобів обміну інформацією. Це є поштовхом і до подальших змін у вищій освіті: введення нових підходів до подання теоретичного матеріалу, проведення практичних і лабораторних занять, корегування методів оцінювання студентів, оновлення та введення інноваційних методів викладання та подання інформації
Keywords: дистанційна освіта; хмарні технології